Nelly de jong

Gratis E-books

Ebooks

Beter voor jezelf zorgen!

Liever Assertiever 

Ontdek hoe ook jij beter voor jezelf kunt zorgen zonder de ander over het hoofd te zien. Hoe je je perfectionisme te lijf kunt gaan, hoe je grenzen kunt stellen en positief nee kunt zeggen! Ik zou zeggen download het vandaag nog.

Liever Gelukkig

Wil je ook gewoon zijn wie je bent? Worden zoals je was toen je net geboren was? Onbekommerd en vrij? Lees dan in dit gratis e-book Liever Gelukkig met Mindfulness hoe dat kan! Zodat ook jij meer ontspannen kunt zijn

Zes Basisbehoeften

Wil je meer weten waarom we doen wat we doen? Wat ons motiveert, in beweging zet of juist op zijn plek houdt? Lees dan hierin welke basisbehoeften er zijn en hoe ze werken. Welke zes basale verlangens of drijfveren ons laten doen wat we doen. 

Effectief communiceren!

Assertieve Communicatie

Assertieve communicatie begint bij het kennen van je eigen gevoelens en behoeften en die zodanig te communiceren dat je hard op de inhoud en zacht op de relatie bent. En je je grenzen rustig en effectief stelt waardoor je krijgt wat je voor ogen had.

Communicatiestijlen

Iedereen heeft zijn of haar eigen manier van communiceren. En met de een praat je makkelijk en met de ander wil dat soms veel minder. In dit gratis E-book vind je de ins en outs van de verschillende stijlen en op welke manier je daar het meest effectief mee om kunt gaan.

Verbindende Communicatie

Verbindende communicatie is de sleutel naar harmonie in je relaties. Als je zou weten en begrijpen wat er allemaal mis kan gaan in de onderlinge communicatie, dan mag het wel haast een wonder heten dat er ook nog zoveel goed. Lees hoe het anders en beter kan.

Inspiratie opdoen

Van Wens naar Werkelijkheid

Wist je dat 95% van de mensen die een goed voornemen voor bv. het nieuwe jaar hebben dat voornemen niet waarmaakt? De reden daarvoor is dat de meeste mensen niet weten hoe het proces voor het behalen.

Tijdgebrek of Kiespijn?

Als je het over tijdmanagement hebt, denken veel mensen aan het meer efficiƫnt gebruiken van hun tijd. Ze denken dat als je je tijd beter in de hand hebt, dat je daar dan weer gelukkiger van wordt.Dit e-book heeft Nelly helaas niet meer kunnen bewerken

    Vragen van Verlangen

    Al een poosje verzamel en verzin ik inspirerende vragen en teksten. In dit e-book vind je een mix van zelfbedachte en verzamelde vragen. De vragen zijn bedoeld om je te inspireren en na te laten denken over wie jij het liefst wilt zijn.