Gratis E-book Verbindende Communicatie

E-book Verbindende Communicatie

Verbindende communicatie is de sleutel naar harmonie in je relaties. Als je zou weten en begrijpen wat er allemaal mis kan gaan in de onderlinge communicatie, dan mag het wel haast een wonder heten dat er ook nog zoveel goed gaat. Misschien ben je een natuurtalent in het communiceren en gaat het bij jou als vanzelf. Als dat niet zo is en je wilt begrijpen waarom en wilt weten wat je kunt doen om het beter te maken tussen jou en je partner, collega, kinderen, enzovoorts, download dan dit E-book Verbindende communicatie!

Communicatie is de brug

Communicatie is de brug tussen onszelf en de ander. Dat daar veel mis in kan gaan heb ik talloze keren in mijn leven aan den lijve mogen ondervinden. Als supersensitief kind (mijn vader noemde me vaak een jankerd) was ik behoorlijk kwetsbaar. En dat heb ik ook zo ervaren. Ik heb destijds geleerd mezelf te verweren met behulp van een scherpe tong. Dat hield de pesters in ieder geval op een afstand, maar het kwaad was al geschied. Ik was hartstikke onzeker geworden en die scherpe tong zorgde ervoor dat ik nogal wat mensen van me af joeg.  Ergens op een lagere school rapport stond al: Dit kind is zo adrem, dat de andere kinderen denken: Ze schopt alles in de war. En ook mijn docent Economie op de middelbare school wist het zeker: Daar ga jij nog eens grote last mee krijgen meisje... Hij had gelijk. Ik had last van mij grote mond en van de gevolgen ervan. Het werd daarom tijd het een en ander bij te leren, zodat ik mezelf op een meer effectieve manier leerde uitdrukken. Daar heb ik in de loop van de tijd veel tijd, moeite en energie in gestoken en het lukt me tegenwoordig vrij aardig.

Verbindende Communicatie

Omdat een goede en effectieve communicatie de wereld een beetje mooier maakt, deel ik wat ik daarover heb geleerd graag met je. Uiteraard valt er over communicatie (wat een universitaire studie is) heel veel te zeggen en te schrijven. Als je een beetje begint te begrijpen hoe het proces tussen zenden en ontvangen in elkaar steekt, dan zul je je waarschijnlijk gaan verwonderen over het feit dat het nog zo vaak 'goed' gaat. In dit E-book verhelder ik een aantal van de belangrijke voetangels en klemmen in de communicatie. Zodat je meer en andere keuzes krijgt. En daardoor jouw steentje kunt bijdragen in het mooier maken van jouw en onze wereld.
Precies wat ik nodig had!
Precies wat ik nodig had. Dank je!
Henk S.
Bedankt!
Bedankt voor je boek, mooie aanvulling bij mijn mindfulness trainers opleiding.

Joyce

Dank :-)

Dank je voor het beschikbaar stellen van het e-book. Fijn om te lezen en heel toepasbaar. Ik ga hier zeker mijn voordeel mee doen. :)
Marco