Gratis E-book Liever Gelukkig Met Mindfulness

E-book Liever Gelukkig Met Mindfulness

Wil je ook gewoon zijn wie je bent? Worden zoals je was toen je net geboren was? Onbekommerd en vrij? Lees dan in dit gratis e-book Liever Gelukkig met Mindfulness hoe dat kan! Zodat ook jij meer ontspannen en rustiger kunt zijn, en steeds meer en meer jezelf. Lees hoe je weer teruggaat naar die innerlijke staat van zijn in dit gratis e-book. Speciaal voor jou!

Hoi, Ik ben Nelly

Mijn leven is tot nu toe aardig turbulent verlopen. Anders gezegd: Ik heb het nodige meegemaakt. Zowel in mijn privé omstandigheden, als in mijn carrière. Ik heb lang niet geweten 'wat ik worden wilde'.... En heb nogal wat verschillende dingen gedaan: Baliewerk, Buschauffeur, Planner, Hoofd Bedrijfsbureau, P en O adviseur en Hoofd P en O, voordat ik de switch maakte naar Coach en Trainer. Die laatste banen zijn wel richting-gevers geweest. Ik ontdekte dat ik mensen en wat hen ‘bezield’ geweldig mooi vond om me mee bezig te houden. Misschien wel omdat ik zelf ook jarenlang heb geploeterd om die bezieling, de rust, geduld en ontspanning in mijn werk, leven en gezondheid te brengen. Gelukkig veranderde dat allemaal toen ik aan de slag ging met het coachen en trainen van mensen van destijds voornamelijk vrouwen. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in wat nodig was om evenwichtig in het leven te staan. Alles wat ik mijn klanten leerde en nog leer, paste ik zelf toe en dat bleek te werken.


In de afgelopen jaren heb ik veel mensen via mijn coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en training begeleid. Vele honderden mensen hebben hun levensdoel gevonden, rust in hun bestaan gecreëerd, geleerd om ruimte voor zichzelf in te nemen, beter te communiceren over voor hen belangrijke dingen en geleerd beter voor zichzelf te zorgen. Na afloop van hun traject voelen mensen zich ook meer ontspannen en ze ze zich bewust geworden van de keuze in hun bestaan. Ze zitten achter het stuur van hun levensbus en bepalen zelf weer waar de bus heen gaat.


Dit zeggen anderen erover

Collega blij gemaakt!

Dank je wel Nelly! Ik heb er vandaag al een collega blij mee gemaakt! Leuk dat je dit zo doet, Groeten, 
Diana
E-books helpen!
Beste Nelly, Dank je wel voor je e-book. Voor mij zijn ze heel goed te gebruiken omdat je taal niet te moeilijk is. Ik organiseer mantelzorg middagen met een wisselend thema. Een thema waarvan ik hoop dat mantelzorgers daar verder mee kunnen in hun dagelijks leven, maar het gevoel hebben gehad te kunnen nadenken en voelen waar ze zelf op dat moment staan. Je e-books helpen me daar heel goed bij. Ik woon te ver weg om bij je een cursus te volgen, maar op deze manier word ik op verschillende manieren wijzer. Dank je wel hiervoor, hartelijke groeten, 
Noor
Heel hartelijk bedankt!

Wow, alweer een boek van je gekregen. Heel hartelijk bedankt! Wat ben je toch een bijzonder en productief mens, heel inspirerend.. Lieve groet, 

Christien