Gratis E-book Liever Assertiever 

E-book Liever Assertiever 

Ontdek hoe ook jij beter voor jezelf kunt zorgen zonder de ander over het hoofd te zien. Hoe je je perfectionisme te lijf kunt gaan, hoe je grenzen kunt stellen en positief nee kunt zeggen! Zodat je stap voor stap steeds beter in je vel komt te zitten.

Hoi, ik ben Nelly

Mijn leven is tot nu toe aardig turbulent verlopen. Anders gezegd: Ik heb het nodige meegemaakt. Zowel in mijn privé omstandigheden, als in mijn carrière. Ik heb lang niet geweten 'wat ik worden wilde'.... En heb nogal wat verschillende dingen gedaan: Baliewerk, Buschauffeur, Planner, Hoofd Bedrijfsbureau, P en O adviseur en Hoofd P en O, voordat ik de switch maakte naar Coach en Trainer. Die laatste banen zijn wel richting-gevers geweest. Ik ontdekte dat ik mensen en wat hen ‘bezield’ geweldig mooi vond om me mee bezig te houden. Misschien wel omdat ik zelf ook jarenlang heb geploeterd om die bezieling, de rust, geduld en ontspanning in mijn werk, leven en gezondheid te brengen. Gelukkig veranderde dat allemaal toen ik aan de slag ging met het coachen en trainen van mensen van destijds voornamelijk vrouwen. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in wat nodig was om evenwichtig in het leven te staan. Alles wat ik mijn klanten leerde en nog leer, paste ik zelf toe en dat bleek te werken.


In de afgelopen jaren heb ik veel mensen via mijn coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en training begeleid. Vele honderden mensen hebben hun levensdoel gevonden, rust in hun bestaan gecreëerd, geleerd om ruimte voor zichzelf in te nemen, beter te communiceren over voor hen belangrijke dingen en geleerd beter voor zichzelf te zorgen. Na afloop van hun traject voelen mensen zich ook meer ontspannen en ze ze zich bewust geworden van de keuze in hun bestaan. Ze zitten achter het stuur van hun levensbus en bepalen zelf weer waar de bus heen gaat.


Dit zeggen anderen erover

Helder verhaal!
Veel dank! En wat een mooi en helder verhaal. Ik ga goed de tijd nemen om het te lezen. Ik heb al doorgebladerd tot de laatste bladzijde en zal doen wat er staat, ik zal het doormailen aan anderen. Veel dank en geniet van je werk!    
Joke S.

Een drempel minder

Bedankt voor de gratis tekst. Zonet is die afgeprint en dan ga ik ermee aan de slag. Het biedt alvast heel veel zinvolle inzichten en aan de hand van situaties maakt hij ook de theorie compleet. Na een periode van bevraging en confronterende situaties, wordt het tijd om werk te maken van een bewust leven. Ik was blij om deze tekst gratis te kunnen verkrijgen, da’s een drempel minder. Groetjes uit Belgie
Marieke
Dank voor alles!
Heel veel dank voor het e-book Liever Assertiever. Ik zal er heel veel aan hebben. Een prettige dag toegewenst en nogmaals dank voor alles wat je me stuurt.
Henk P.