Gratis E-book Van Wens Naar Werkelijkheid

E-book Van Wens Naar Werkelijkheid

Wist je dat 95% van de mensen die een goed voornemen voor bv. het nieuwe jaar hebben dat voornemen niet waarmaakt? De reden daarvoor is dat de meeste mensen niet weten hoe het proces voor het behalen van blijvende resultaten werkt en ze zetten daar de stappen niet voor. Het volgende proces laat je stapsgewijs zien hoe je in beweging kunt komen en het gevoel van vervulling krijgt dat je helpt om door te gaan. Ik leer je ook hoe je een uitdagend en opwindend plan hiervoor kunt maken.

Hoi, Ik ben Nelly

Mijn leven is tot nu toe aardig turbulent verlopen. Anders gezegd: Ik heb het nodige meegemaakt. Zowel in mijn privé omstandigheden, als in mijn carrière. Ik heb lang niet geweten 'wat ik worden wilde'.... En heb nogal wat verschillende dingen gedaan: Baliewerk, Buschauffeur, Planner, Hoofd Bedrijfsbureau, P en O adviseur en Hoofd P en O, voordat ik de switch maakte naar Coach en Trainer. Die laatste banen zijn wel richting-gevers geweest. Ik ontdekte dat ik mensen en wat hen ‘bezield’ geweldig mooi vond om me mee bezig te houden. Misschien wel omdat ik zelf ook jarenlang heb geploeterd om die bezieling, de rust, geduld en ontspanning in mijn werk, leven en gezondheid te brengen. Gelukkig veranderde dat allemaal toen ik aan de slag ging met het coachen en trainen van mensen van destijds voornamelijk vrouwen. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in wat nodig was om evenwichtig in het leven te staan. Alles wat ik mijn klanten leerde en nog leer, paste ik zelf toe en dat bleek te werken.


In de afgelopen jaren heb ik veel mensen via mijn coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en training begeleid. Vele honderden mensen hebben hun levensdoel gevonden, rust in hun bestaan gecreëerd, geleerd om ruimte voor zichzelf in te nemen, beter te communiceren over voor hen belangrijke dingen en geleerd beter voor zichzelf te zorgen. Na afloop van hun traject voelen mensen zich ook meer ontspannen en ze ze zich bewust geworden van de keuze in hun bestaan. Ze zitten achter het stuur van hun levensbus en bepalen zelf weer waar de bus heen gaat.


Dit zeggen anderen erover

Geweldig!

Hartelijk dank , 

Geweldig ! Duidelijk en bondig geschreven.

Fijn om zo'n geheugensteuntje te kunnen nalezen. Het komt zo vaak van pas in het leven, ook in gesprekken met anderen.

Fijne dag , alle goeds .


Mieke Sanders
Ik ben veranderd!
Hi Nelly, ik vind het materiaal dat ik lees zeer interessant, ik zie zelf bij mij zelf hoe ik ben veranderd ten aanzien van mijn zelf en mij gedrag t.o.v anderen. Een hoop vrienden hebben je materiaal en  zien ook verandering, je stijl van schrijven is eenvoudig maar gaat heel diep. Bedank voor alles en ga zo door . Yvonne
Dank voor het E-book.
Hi Nelly, Dank voor het E-book. Ik heb het doorgestuurd naar mijn schoondochter en haar geattendeerd op jouw website! Liefs, 
Edith