Gratis E-book 100 Vragen van verlangen

E-book 100 Vragen van verlangen

Al een poosje verzamel en verzin ik inspirerende vragen en teksten. In dit e-book vind je een mix van zelfbedachte en verzamelde vragen. De vragen zijn bedoeld om je te inspireren en na te laten denken over wie jij het liefst wilt zijn in jouw leven!

Hoi, Ik ben Nelly

Mijn leven is tot nu toe aardig turbulent verlopen. Anders gezegd: Ik heb het nodige meegemaakt. Zowel in mijn privé omstandigheden, als in mijn carrière. Ik heb lang niet geweten 'wat ik worden wilde'.... En heb nogal wat verschillende dingen gedaan: Baliewerk, Buschauffeur, Planner, Hoofd Bedrijfsbureau, P en O adviseur en Hoofd P en O, voordat ik de switch maakte naar Coach en Trainer. Die laatste banen zijn wel richting-gevers geweest. Ik ontdekte dat ik mensen en wat hen ‘bezield’ geweldig mooi vond om me mee bezig te houden. Misschien wel omdat ik zelf ook jarenlang heb geploeterd om die bezieling, de rust, geduld en ontspanning in mijn werk, leven en gezondheid te brengen. Gelukkig veranderde dat allemaal toen ik aan de slag ging met het coachen en trainen van mensen van destijds voornamelijk vrouwen. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in wat nodig was om evenwichtig in het leven te staan. Alles wat ik mijn klanten leerde en nog leer, paste ik zelf toe en dat bleek te werken.


In de afgelopen jaren heb ik veel mensen via mijn coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en training begeleid. Vele honderden mensen hebben hun levensdoel gevonden, rust in hun bestaan gecreëerd, geleerd om ruimte voor zichzelf in te nemen, beter te communiceren over voor hen belangrijke dingen en geleerd beter voor zichzelf te zorgen. Na afloop van hun traject voelen mensen zich ook meer ontspannen en ze ze zich bewust geworden van de keuze in hun bestaan. Ze zitten achter het stuur van hun levensbus en bepalen zelf weer waar de bus heen gaat.


Dit zeggen anderen erover

Inspirerend!

Beste Nelly, Van harte dank voor je inspirerende e-book. Veel dank voor alles wat ik van je krijg, je prachtige spreuken, je teksten, ik heb er heel veel aan. Lieve groetjes 

Marriette
Leuke initiatief!
Beste Nelly, al maanden lees ik iedere dag met plezier de dagelijkse tekst. Nu een e-book: Leuk initiatief. Je website vind ik mooi en heel uitgebreid.
Harry H.
Fijne mails!

Dankjewel voor de fijne e-mails. Ik lees ze graag en heb er ook écht wat aan.

Groetjes 

Jolanda