nelly-de-jong

Be the best you can be!

Verander je mindset. Verander je leven

Ontdek hoe ook jij kunt worden wie je altijd al was

Cadeautjes voor jou

Juist in deze transformerende tijd is het nóg belangrijker om je eigen leven te gaan leven. En de beste versie van jezelf te worden. Ik help je er graag bij. Kijk vooral even bij de cadeautjes die ik voor je heb en doe er vooral je voordeel mee.

E-books voor jou

Ik heb over allerlei verschillende onderwerpen de afgelopen decennia veel geschreven. Een deel ervan vind je in de gratis E-books, die je kunnen helpen op de weg terug naar jezelf. Om te worden wie je altijd al was.

Zelfvertrouwen

Ontdek in mijn programma Zelfvertrouwen voor Vrouwen (ook voor mannen) de meest effectieve manier die zelfverzekerde mensen gebruiken voor hun succes en geluk! Zelfvertrouwen is de basis in je relaties, carriere, gezondheid en je geluk.

Individuele trajecten

Diepgaande verandering

Coaching

Coaching richt zich op persoonlijke ontwikkeling. En onder andere op het opruimen van dat wat je in de weg staat om de beste versie van jezelf te zijn


Loopbaancoaching

Misschien vraag je je af of het werk dat je nu doet nog steeds bij je past. In loopbaanbegeleiding ontdek je waar je energie van krijgt en blij van wordt

Outplacement

Outplacement is intensieve individuele begeleiding die 100% is gericht op jouw situatie en wie je bent. En gericht op het krijgen van werk waar je energie van krijgt en blij van wordt

Wat wil je weten?

Of maak een keuze voor een categorie
Nelly de jong

Hoi, ik ben Nelly

Mijn leven is tot nu toe aardig turbulent verlopen. Anders gezegd: Ik heb het nodige meegemaakt. Zowel in mijn privé omstandigheden, als in mijn carrière. Ik heb lang niet geweten 'wat ik worden wilde'.... En heb nogal wat verschillende dingen gedaan: Baliewerk, Buschauffeur, Planner, Hoofd Bedrijfsbureau, P en O adviseur en Hoofd P en O, voordat ik de switch maakte naar Coach en Trainer. Die laatste banen zijn wel richting-gevers geweest. Ik ontdekte dat ik mensen en wat hen ‘bezield’ geweldig mooi vond om me mee bezig te houden. Misschien wel omdat ik zelf ook jarenlang heb geploeterd om die bezieling, de rust, geduld en ontspanning in mijn werk, leven en gezondheid te brengen. Gelukkig veranderde dat allemaal toen ik aan de slag ging met het coachen en trainen van mensen van destijds voornamelijk vrouwen. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in wat nodig was om evenwichtig in het leven te staan. Alles wat ik mijn klanten leerde en nog leer, paste ik zelf toe en dat bleek te werken.


In de afgelopen jaren heb ik veel mensen via mijn coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en training begeleid. Vele honderden mensen hebben hun levensdoel gevonden, rust in hun bestaan gecreëerd, geleerd om ruimte voor zichzelf in te nemen, beter te communiceren over voor hen belangrijke dingen en geleerd beter voor zichzelf te zorgen. Na afloop van hun traject voelen mensen zich ook meer ontspannen en ze ze zich bewust geworden van de keuze in hun bestaan. Ze zitten achter het stuur van hun levensbus en bepalen zelf weer waar de bus heen gaat.

Hans Knijff

Docent NHL

Effectief outplacement

Nelly heeft mij tijdens een outplacementtraject effectief begeleid en waardevolle adviezen gegeven, terwijl zij - tussen mijn leidinggevende en mij instaand - tegelijk een vertrekregeling tot stand moest brengen, waarbij zij heeft gestreefd naar een win-winresultaat voor beide partijen. In deze functie heeft zij bewezen zowel een resultaatgericht outplacementbegeleider als succesvol mediator te zijn met persoonlijk-psychologische insteek."

GRATIS E-BOOKS

Ik heb verschillende GRATIS E-books voor je klaarstaan.

  • Van Wens Naar Werkelijkheid
  • Liever Assertiever
  • Liever Gelukkig Met Mindfulness 
  • Verbindende Communicatie
  • Communicatiestijlen
  • Zes Basisbehoeften
  • Tijdgebrek of kiespijn?!
  • 100 Vragen van verlangen
Mijn wereld is veranderd

Ik ben me bewust van mijn eigen gedrag en wat dat teweeg brengt. Ik heb de dingen zelf in de hand. Ik liet me leven en nu leer ik vanuit mezelf te leven. Mijn wereld is veranderd. Ik durf meer mijn eigen gevoel uit te spreken. Dat geef me meer energie en het is goed voor mijn zelfvertrouwen.

Colinda Mans
Een succesvol leven

Ik heb communicatietechnieken geleerd, goed voor mezelf te zorgen, kiezen en doen en mijn emoties te beheersen en ben nu een stukje verder op weg naar een succesvol leven. Alles in positieve zin op de goed weg.

A. vd B
Meer zelfvertrouwen

Ik ben wie ik ben en ik doe er toe! Ik voelde me minderwaardig en had daar last van, wilde daar iets mee doen. Ik ben me nu veel beter bewust van mezelf heb tools gekregen waar ik iets mee kan. Ik ben veel bewuster van mezelf en daardoor merk ik dat ik een keus het bin hoe ik dingen wil doen en situaties wil ingaan. Doordat ik mezelf stukje bij beetje accepteer, krijg ik meer zelf vertrouwen.

Anna
Druk en chaotisch

Ik was onzeker en voelde me druk en chaotisch. Ik weet nu hoe ik aan mijn lichaam herken hoe ik aan mijn grens toe ben. Ik ben me bewuster geworden van hoe ik dacht. Ik ben bezig te leren om mezelf belangrijk te vinden. Ik waardeer dat Nelly zegt wat ze denkt, ook als ik er soms van schrik.

Margriet Dekker 
Mijn relatie beeindigd

Ik had een negatief zelfbeeld en had het gevoel nergens goed in te zijn. Weinig zelfvertrouwen. Mijn zelfbeeld is al iets positiever en ik weet nu dat ik belangrijk ben voor anderen en dat ik zeker iets kan. Ik ga niet meer altijd mee met een ander zijn idee. Ik kom meer voor mezelf op. Ik merk dat ik meer zelfvertrouwen heb. Heb mijn relatie beeindigd. Dit geeft me veel rust. Hierin heb ik duidelijk mijn grens aangegeven.

Klaske Salverda 
Zelf bepalen wie ik ben

Ik kan en mag nu zelf bepalen wie ik ben. Ik kan kiezen. Ik was voor de training vrij depressief en ongelofelijk onzeker en onveilig en ben nu een waar gelukkig mens. Ik heb vooral veel geleerd van het inzicht dat wat ik doe/deed slechts een onderdeel van mezelf is en dat er buiten mijn ego nog een wereld aan ik is.

Theun