Loopbaancoaching

Toe aan een volgende stap
in je carrière?

Ben je al te lang blijven hangen in werk dat je eigenlijk  niet meer leuk vindt? Kom je er niet tot je recht? Loop je vast? En blijf je hangen omdat je zulke leuke collega's hebt? Of omdat je denkt dat het financieel of om andere redenen niet anders kan? Of misschien ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging maar weet je niet wat of het lukt je niet om het voor elkaar te krijgen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom loopbaancoaching een goede optie voor je is.

Wanneer ben je toe aan een andere baan?

Die vraag is makkelijk te beantwoorden: Als je structureel geen plezier meer hebt in je werk, dan wordt het tijd te veranderen. Iedereen heeft andere redenen om te willen veranderen: De één heeft irritante collega’s of valt in slaap boven het bureau, de ander heeft het gevoel stil te staan en wil verder groeien.

Tijd voor wat anders

Het doet er niet zo veel toe waarom je genoeg hebt van je huidige baan, hoewel je daar wel van kunt leren. Als je weet wat je niet leuk vindt, weet je automatisch ook wat je wél leuk vindt. Dat is namelijk het tegenovergestelde. Maar het feit dat je er genoeg van hebt, zegt voldoende. Tijd voor ander werk.

Dit zeggen anderen:

Stressvermindering

Ik heb mezelf beter leren kennen. Ik heb mijn mindset weten te veranderen, waardoor de stress vermindert en ik meer energie heb. Ik heb veel geleerd hoe ik situaties aan kan pakken met bv. conflicten op 't werk en problemen laten waar ze zijn. Ook weet ik nu wat ik wil. Ik ben nu zelfverzekerder, ken mijn goede en minder goede eigenschappen en heb meer zelfvertrouwen. Ik ben 13 kilo afgevallen.

Arjen van der Heide, 

Douwe Egberts

Bij mezelf blijven

Ik zat niet lekker in mijn vel, was onrustig en wist niet goed wat ik wilde. Nu ben ik relaxed, soms nog een beetje onzeker en met een doel voor ogen. Ik heb geleerd bij mezelf te blijven. Dit is wie ik ben en dat is het. Ik weet wat ik wil, heb meer energie, ben me bewust van de keuzes. Ik kan grenzen stellen en leef vanuit mijn gevoel. Ik ben me niet alleen bewust geworden van mijn kwaliteiten en mijn vervormingen maar vooral heb ik tools aangereikt gekregen hoe ik die vervormingen kan omzetten naar kwaliteiten. Ik weet waardoor mijn gedrag wordt veroorzaakt en kan door de bewustwording er zelf relatief gemakkelijk iets aan doen als ik er last van heb. Nelly heeft ontzettend veel kennis en ik vond het erg interessant om te horen dat er achter 'elke' gedachte iets anders schuil gaat en hoe dat komt. Vooral de uitleg waarom ze dingen vraagt, erg goed!

Geke Bosma, Marketeer Roterogroep

Als je van je passie je werk maakt hoef je nooit meer te werken

  Energieverlies

  Als het op dit moment niet helemaal lekker loopt op je werk, dan kost het je in de praktijk vaak bakken energie om jezelf staande te houden. Je kunt dan jezelf 'tegenkomen' met allerlei meestal negatieve gedachten en emoties. En niet te vergeten dat de kans ook nog bestaat dat je in je privésituatie ook nog gedoe kunt hebben. Dan is het een goed idee om hulp van buitenaf in te schakelen, want vaak blijf je als je dat niet doet in dezelfde kringetjes ronddraaien. 

  Helderheid en innerlijke rust
  Ongeacht waar je precies op dit moment in je leven tegenaan loopt, loopbaancoaching brengt je helderheid, verlichting en houvast. Ik help je bij het vinden van innerlijke rust en stabiliteit. En ik help je om op een gezonde manier met emoties en voor jou lastige situaties om te gaan. Als jij bereid bent om de al vroeg aangeleerde patronen echt te gaan doorbreken en de werkelijkheid te creëren die jij graag wilt, dan ben je aan het juiste adres. In de loopbaancoaching zorgen we dat er helderheid komt over waar je naar toe onderweg bent en hoe je datgene wat dat in de weg staat om het te bereiken omzet in iets dat je helpt.


  Op jezelf vertrouwen
  Je leert jezelf diepgaand kennen en leert vertrouwen op jezelf en jezelf volledig accepteren in wie jij bent. Zo maak je het jezelf makkelijker om alles uit jezelf te halen wat er in zit. Onverwerkte emoties krijgen ruimte zodat ze je niet meer ondermijnen en je je vrij voelt om te zijn wie je bent in ieder situatie. Het gevolg daarvan is dat je volledig op jezelf leert vertrouwen, waar je de rest van je leven van profiteert.

Wat houd je tegen?

Hier stuiten we direct op de meest voorkomende oorzaak waarom mensen niet doen wat ze willen: de praktische bezwaren. Praktische bezwaren zijn alle redenen die je kunt bedenken waarom je niet van werk kunt veranderen. 

Laten we eens dieper ingaan op die praktische bezwaren. Stel dat je denkt aan een carrièreswitch. Je wilt gewoon iets heel anders gaan doen en hebt besloten dat je (vul je ideale functie in) wilt worden. Het idee zelf geeft je veel energie, want je hebt dat altijd al willen doen. Vrijwel onmiddellijk schieten de volgende gedachten door je hoofd:

Beperkende gedachten

“Hoe krijg ik dat voor elkaar? Ben ik niet veel te oud om nog te veranderen? Wat als ik niet word aangenomen? Waarom zou iemand eigenlijk mij aannemen? Er zijn ook helemaal geen banen op dat gebied, alles zit vol. En er zijn veel betere kandidaten dan mij. Had ik maar jaren geleden de overstap gemaakt. Nu is het te laat. Ik kan beter blijven zitten waar ik zit. Dan heb ik in ieder geval zekerheid.” Ik kan nog een paar alinea’s met dit soort gedachten opschrijven, maar je begrijpt wel waar het naar toe gaat: Als je dit denkt, komt je nooit in beweging!

Wat is de essentie van deze bezwaren?

Hoe kun je ooit gemotiveerd van start gaan als je deze gedachten hebt? Dat lukt je niet. Je praat jezelf de put in en het resultaat is dat je zo bang wordt te veranderen dat je liever blijft waar je zit. Je zult wel gek zijn om je zekerheid op te geven!

Kun je dat inzien? 

Uiteindelijk zijn al deze bezwaren een vorm van angst. Angst voor onzekerheid, angst voor het onbekende, angst voor mislukking. Al onze excuses – om niet te doen wat we willen – zijn samen te vatten in datzelfde woord: angst. Iedereen heeft zulke angsten. Maar je hoeft je om die reden niet te laten weerhouden. Loopbaancoaching kan je door deze angsten heen helpen.  

Heb je genoeg van je werk?

 1. Je 's avonds vaak moe bent van je werk?
 2. Je geen of weinig voldoening vindt in je werk?
 3. Je vooral weet wat je niet wilt?
 4. Je niet weet wat je wel wilt?
 5. Of je weet niet hoe je dat voor elkaar zou kunnen krijgen?

Is het voor jou ook zo dat:

 1. Je denkt dat je te oud bent om nog van werk te wisselen?
 2. Je denkt dat die baan voor jou niet is weggelegd?
 3. Je je steeds vaker irriteert aan wat er op je werk gebeurt?


Het kan echt anders!

Als het antwoord op een van bovenstaande vragen ja is, dan is loopbaancoaching iets voor jou.

Het kan anders!

 • Je hebt werk dat helemaal bij je past
 • Je komt elke avond vol energie thuis
 • Je voelt je gezien en gewaardeerd in je werk
 • Je kunt je verder ontwikkelen in je werk

Wat als het zo is:

 • Je voelt balans tussen werk en ontspanning
 • Je ervaart zingeving in het werk dat je doet
 • Je bent gewoon wie je bent en je doet waar je blij van wordt


Weet jij wat jouw levensdoel is?

De kans is groot dat je net als ik eerder je roeping (nog) niet gevonden hebt. Dat je niet echt weet wie je bent en wat jij met jouw leven wilt. Luister jij naar wat je ziel je te vertellen heeft? Of ben je zo druk met 'overleven' dat je haar gefluister niet hoort. En dat je als gevolg daarvan je laat leven door het leven. Je zit  op de achterbank van je levensbus in plaats van dat je achter het stuur zit en richting aan je leven geeft. Misschien heb je je lang gevoegd naar wat je ouders of andere mensen vonden dat jij te doen had en merk je dat dat je meer energie kost dan je lief is... 

Wat maakt dat je niet doet wat je graag wilt doen?

Wat je weerhoudt om te ontdekken wie je bent is je ego, je denken. Het complex van aangeleerde programma's die tezamen jouw blauwdruk vormen. Met je dominante ego, je innerlijke criticus voorop die ervoor zorgen dat je vooral je eigen waarheid en wijsheid niet ontdekt. Waardoor je gevoed door angst herken je niet meer wie je bent. Toch is er altijd ergens een sprankje verlangen. Een innerlijke drijfveer om te ontdekken wie je werkelijk bent. Soms moet je er misschien eerst ziek voor worden of ergens ernstig in teleurgesteld zijn om te constateren dat de passie, het vuur in jezelf verdwenen is. Dat is het moment waarop je jezelf in alle oprechtheid de vraag begint te stellen: Is dit alles? Je hart is allang afgehaakt, alleen heeft je hoofd daar meer tijd voor nodig (gehad).


Bezieling in je leven en werk

Samen met jou onderzoeken we wat jou ten diepste raakt, waar jouw bezieling in zit, wat jouw ziel raakt. Wat is het werk waar je echt gelukkig van wordt? Waar de energie van gaat stromen en wat je blij maakt, elke dag weer. Zodat je niet meer dagelijks een kunstje doet, maar je je verlangen gaat leven. En je niet meer leeft vanuit de angst om iets kwijt te raken. Je ontdekt hoe je je leven kunt vormgeven op basis van jouw diepste verlangens. 

Ik hou van wat ik doe omdat ik goed ben in wat ik doe

Begeleid zelfonderzoek

In een begeleid zelfonderzoek gaan we samen na wat echt bij jou past. Door het maken van verschillende huiswerkopdrachten en oefeningen, maken we helder wat jouw dromen, wensen, verlangens, talenten en drijfveren zijn. Je zult ontdekken waar jij energie van krijgt en welke gedachten er voor zorgen dat je niet hebt wat je wel wilt. Daar waar jouw gedachten en overtuigingen je ondermijnen om te zijn wie je bent of om te bereiken wat je wilt ontdek je hoe je dat kunt ombuigen naar gedachten en overtuigingen die voor je werken. Zodat als je helder hebt waar je voor gaat er geen obstakels meer zijn om dat te bereiken.

Waarom een geleid zelfonderzoek en geen test?

Het voordeel van een geleid zelfonderzoek ten opzichte van een test, wat natuurlijk ook een mogelijkheid is, is het volgende: Een test is een snelle manier om zicht op bepaalde eigenschappen en kwaliteiten te krijgen. Maar wel iets buiten jezelf is wat iets over jou zegt. In een geleid zelfonderzoek ligt de regie bij jezelf. Jij gaat voor jezelf na en je bedenkt voorbeelden bij wat je over jezelf denkt en voelt. Zowel belemmeringen, leerervaringen en je piekervaringen die je in je leven hebt opgedaan komen daarin voorbij.

Je weet wat je waard bent!

Het resultaat daarvan is dat je aan het eind precies weet wie jij bent en wat je 'waard' bent. Je bent je bewust van waar je goed in bent, waar jouw onderscheidende kwaliteiten liggen en waar jij blij van wordt. En je kunt dat beeld over jezelf onderbouwen met allemaal voorbeelden, wat je goed van pas komt als je solliciteert. Je vertrouwen in jezelf is dan ook gestoeld op dat onderbouwde beeld van jezelf. Dat geeft je een groot voordeel bij het verkrijgen van werk. Want wat je zegt is in overeenstemming met wat je daarover denkt en voelt. Je hoeft jezelf niet meer te 'verkopen'. Je boodschap is congruent en je weet dat zo is en straalt dat ook uit. Je hoeft dan ook alleen nog maar jezelf te zijn en je niet meer anders of beter voor te doen dan je bent. Je weet dat je datgene wat je wilt, ook kunt, dat je het leuk vindt en dat je er goed in bent. Want dat is je eigen conclusie over jezelf. Dat maakt dat je vertrouwen in jezelf hebt en het ook gemakkelijk kunt overbrengen aan anderen.

Voordeel in gesprekken

Dat vertrouwen maakt ook dat je anders in gesprekken zit. Je weet dan ook dat een sollicitatiegesprek een tweezijdige informatie uitwisseling is en niet meer een werkgever of een baas die eenzijdig iemand selecteert. Jij zit daar omdat je voor jezelf wilt onderzoeken of jij bij dat bedrijf wilt werken. Dat brengt een gelijkwaardigheid in het gesprek die in je voordeel gaat werken.


Blended learning

Blended Learning

Bij Loopbaancoaching is sprake van blended learning, oftewel het traject wordt als daar behoefte aan is, ondersteund door digitale cursussen en ander digitaal materiaal (als je dat wilt), voor b.v. zelfvertrouwen of innerlijke rust, etc.


Loopbaancoaching

In ongeveer tien tot vijftien gesprekken (als sprake is van een verder 'gezonde' achtergrond) van een uur en een kwartier krijg je zicht op wat jouw (nieuwe) carriere- en levensdoel is. Je kent je kwaliteiten en weet wat je een werkgever te bieden hebt, waardoor je moeiteloos je doel bereikt. Het kan zijn dat de loopbaancoaching wat langer duurt als er veel onderliggende problematiek is die je in de weg zit. Voor mij is de loopbaancoaching pas echt geslaagd als we ook alle belemmerende factoren hebben weggenomen die jou ervan zouden kunnen weerhouden om te zijn wie je bent en te bereiken wat je bereiken wilt.


In de loopbaancoaching ontdek je zoals je hierboven kunt lezen, aan de hand van eenvoudige opdrachten wat jouw levensdoel is. Zodat je voortaan ook met de rivier mee gaat zwemmen in plaats van er tegenin. En je veel meer flow in je leven ervaart en je energieniveau omhoog vliegt. Waar nodig wordt de loopbaancoaching ondersteund door online trainingen.


De loopbaancoaching is individueel en helemaal en alleen gericht op wat jij graag wilt bereiken in je leven en carrière. Omdat het aantal mensen dat ik individueel kan begeleiden beperkt is, is de mogelijkheid voor loopbaanbegeleiding ook gelimiteerd. Bel of mail me als je zeker wilt zijn dat ik je kan begeleiden.


Ook met plezier uit je werk thuiskomen? Wat let je nog om in actie te komen?

Hoe ziet zo'n zelfonderzoek eruit?

'Waar kom je vandaan?'

In het loopbaan zelfonderzoek ga ik echt de diepte in met je. We gaan kijken naar alles wat jou maakt tot je unieke zelf. We leggen je kwaliteiten en je prachtige kanten bloot. Maar we kijken ook naar je mitsen en maren en je deuken en butsen. Wat hebben die je geleerd over jezelf? En hoe kun je ze voor je laten werken, in plaats van ze je te laten ondermijnen. Onder andere aan de hand van een levensscript vragenlijst, oftewel 40 vragen over je jeugd, leer je jezelf kennen. Je ontdekt wat jouw 'blauwdruk' is. Wie je bent geworden als gevolg van de conditionering van je jeugd door je ouders en andere belangrijke rolmodellen. Je komt er ook achter waarom je nou zo op die ene collega 'haakt'. Of waarom je zomaar ineens boos of verdrietig kunt worden om iet wat iemand doet of zegt. En... Daar waar deze patronen je in de weg zitten buigen we ze om in iets dat voor je gaat werken, in plaats van je te ondermijnen. Zelfkennis is de meest belangrijke sleutel naar een gelukkig en vervullend leven. Daarnaast leer ik je hoe je je emoties kunt reguleren, zodat je aan het stuur van je levensbus kunt gaan zitten en je daar ook comfortabel bij kunt voelen.

Waar ben je naartoe onderweg? Wat is je ideale plaatje?

In de weg waar je vandaan komt zit meestal veel informatie over waar je naartoe onderweg bent. Het vertelt je namelijk wat je wel leuk of mooi vond en waar je van genoot. En het vertelt je ook wat je graag anders wilde of wilt. Dat is belangrijke en relevante informatie voor het vinden van wat jij in dit leven te doen hebt. Waar droom jij van of over? Hoe ziet je ideale werkdag eruit?  Misschien heb je geen idee van je ideale plaatje, maar weet je vooral wel wat je niet meer wilt. Je zit misschien in een sleur en hebt zo’n onderbuik gevoel van: Dit is het niet. Hier word ik niet gelukkig van. Veel mensen denken niet na over hun droom of levensdoel. In de loopbaancoaching nodig ik je uit om dat bewust wel te doen. Eerst dromen en dan onderzoeken we samen hoe we jouw wens tot werkelijkheid kunnen maken.

Wat zijn jouw energievreters en energiegevers?

Wat ons als kind niet is geleerd is dat energie de basis van alles is. Alles wat je doet of niet doet doe je bij de gratie van de aanwezigheid of de afwezigheid van energie. Dat maakt het leren managen van je energie een belangrijke voorwaarde voor een gelukkig, succesvol en vervullend leven. Want als je niet de dingen doet die jou energie geven, maar je laat je energie weglekken in zaken waar je op leegloopt, dan raakt op een gegeven moment de accu leeg. En als de accu leeg is, ontstaat er vrij spel voor allerlei negatieve processen. Daarom is het weten van waar je wél energie van krijgt essentieel. Waar kom je stralend je bed voor uit? Wat en wie inspireert je? Wanneer kom jij na een dag werken vol energie thuis? Maar ook: Wanneer ben je moe als je thuis komt? Of spelen er zaken in je privéleven die ervoor zorgen dat je je energie verliest? Vraagt je gezin meer van je dan je hebt of ben je belast met mantelzorg? We onderzoeken de balans in je leven en wat er voor nodig is om die aan te brengen dan wel te behouden. Zodat je je energieniveau leert hoog houden en vooral op zoek gaat naar de balans in wat je doet en en niet doet in je leven.

Wat is je levensdoel? Wat is je missie?

Net als iedereen heb jij ook een doel in jouw leven en heeft het leven een doel met jou. Wat zijn voor jou de belangrijke dingen in je leven. Waar ervaar jij zingeving in? De zin van jouw leven kan totaal anders zijn dan die van mij en anderen. Maar het leven heeft jou opgeleid om precies die plek in te nemen, die rol te vervullen die voor jou is weggelegd. Het ontdekken daarvan en het gaan staan voor wat dat is, geeft je leven richting, houvast en zin. Je wordt er blij van en het houdt je op de been in de donkere dagen van je leven. Als je van je hobby je werk maakt hoef je nooit meer te werken. Wat zijn de dingen waar jij blij van wordt? Wat heeft jouw interesse? Waar wil je meer van weten en wat neem je moeiteloos tot je? Welke delen daarvan wil je graag terugzien in je werk? 

Wat zijn je normen en waarden?

Wanneer je normen en waarden niet matchen met de normen en waarden in de omgeving waarin je functioneert, dan kom je daar jezelf in tegen. Om je plezierig en ontspannen te kunnen voelen op je werk is het belangrijk dat wat voor jou zwaar weegt overeenkomt met de werkomgeving. Door in kaart te brengen wat jouw belangrijkste waarden zijn kun je bepalen welke omgeving wel en niet bij jou past.

Wat zijn de rollen die bij je passen?

Ieder dag 'speel' je diverse rollen. Meestal doe je dat volkomen onbewust, maar ga maar na: Je bent moeder, dochter, vrouw, werknemer, planner, huiswerkbegeleider, zanger in een koor, vrijwilliger bij .... vul maar in. Welke rollen zijn de rollen waar je energie van krijgt? En welke rollen passen minder goed bij je?

Van oud naar nieuw

Jouw ziel weet allang waar je naar toe onderweg bent. Je hoofd wil alleen vaak nog niet meteen mee. Je wilt iets anders, maar daarvoor moet je uit je comfortzone komen. En uit je comfortzone komen is spannend. Door het vergroten van je verlangen en ook het vergroten van je pijn als je blijft zitten waar je zit, vergroten we je motivatie om het oude achter te laten en te kiezen voor het nieuwe.


Ik wil wel, maar ik durf niet

Soms zitten je een of meerdere hardnekkige gedachten in de weg om de stap te zetten en in actie te komen. Door te onderzoeken welke gedachten jou in de weg zitten en ze onder andere te testen op hun validiteit zorgen we dat de niet functionele gedachten verdwijnen. Een belangrijke voorwaarde om je doel te kunnen bereiken.

Doen, doen, doen

Je kunt nog zoveel inzichten en bewustwording ervaren, toch is het de actie die uiteindelijk het resultaat bepaalt. Als je je inzichten niet laat volgen door een actie, dan zal er niets veranderen. In een actieplan, een stappenplan voor de komende zes maanden leg je vast wat jij gaat doen om je doel te bereiken. Ik zal je gedurende die tijd regelmatig de maat nemen om te kijken of je de afspraak met jezelf gestand doet.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Nelly de jong

Waarom naar mij luisteren? 

Wie is Nelly?

Mijn leven is tot nu toe aardig turbulent verlopen. Anders gezegd: Ik heb het nodige meegemaakt. Zowel in mijn privé omstandigheden, als in mijn carrière. Ik heb lang niet geweten 'wat ik worden wilde'.... En heb nogal wat verschillende dingen gedaan: Baliewerk, Buschauffeur, Planner, Hoofd Bedrijfsbureau, P en O adviseur en Hoofd P en O, voordat ik de switch maakte naar Coach en Trainer. Die laatste banen zijn wel richting-gevers geweest. Ik ontdekte dat ik mensen en wat hen ‘bezield’ geweldig mooi vond om me mee bezig te houden. Misschien wel omdat ik zelf ook jarenlang heb geploeterd om die bezieling, de rust, geduld en ontspanning in mijn werk, leven en gezondheid te brengen. Gelukkig veranderde dat allemaal toen ik aan de slag ging met het coachen en trainen van mensen van destijds voornamelijk vrouwen. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in wat nodig was om evenwichtig in het leven te staan. Alles wat ik mijn klanten leerde en nog leer, paste ik zelf toe en dat bleek te werken.


In de afgelopen jaren heb ik veel mensen via mijn coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en training begeleid. Vele honderden mensen hebben hun levensdoel gevonden, rust in hun bestaan gecreëerd, geleerd om ruimte voor zichzelf in te nemen, beter te communiceren over voor hen belangrijke dingen en geleerd beter voor zichzelf te zorgen. Na afloop van hun traject voelen mensen zich ook meer ontspannen en ze ze zich bewust geworden van de keuze in hun bestaan. Ze zitten achter het stuur van hun levensbus en bepalen zelf weer waar de bus heen gaat.

Ben jij klaar om...  

De uitdaging van een nieuwe baan/leven aan te gaan?

Weer passie te voelen in je werk en je leven?

Jouw kwaliteiten tot zijn recht te laten komen in wat je doet?

 

Begin er niet aan wanneer je...

Niet bereid bent om je angst voor verandering onder ogen te zien

Niet naar jezelf en je aangeleerde patronen wilt kijken

Jezelf niet belangrijk genoeg vindt om in te investeren

Anderen over loopbaancoaching

100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Mocht je merken dat je toch iets anders had verwacht, dan kun je binnen vier weken na de start van de loopbaancoaching alsnog besluiten te stoppen. Je krijgt dan je investering terug, uitgezonderd € 75,00 administratiekosten en onder directe teruggave van alle verstrekte materialen.


Je Loopt dus Geen Enkel Risico

Je zit dus nergens aan vast. Als je na de eerste sessie denkt: Dit is niets voor mij, dan ontvang je gewoon je geld terug.

Loopbaancoaching

In ongeveer tien tot vijftien gesprekken van een uur en een kwartier krijg je zicht op wat jouw (nieuwe) carriere- en levensdoel is. Je kent je kwaliteiten en weet wat je een werkgever te bieden hebt, waardoor je moeiteloos je doel bereikt. Het kan zijn dat de loopbaancoaching wat langer duurt als er veel onderliggende problematiek is die je in de weg zit. Voor mij is de loopbaancoaching pas echt geslaagd als we ook alle belemmerende factoren hebben weggenomen die jou ervan zouden kunnen weerhouden om te bereiken wat je bereiken wilt.


In de loopbaancoaching ontdek je zoals je hierboven kunt lezen, aan de hand van eenvoudige opdrachten wat jouw levensdoel is. Zodat je voortaan ook met de rivier mee gaat zwemmen in plaats van er tegenin. En je veel meer flow in je leven ervaart en je energieniveau omhoog vliegt. Waar nodig wordt de loopbaancoaching ondersteund door online trainingen.


De loopbaancoaching is individueel en helemaal en alleen gericht op wat jij graag wilt bereiken in je leven en carrière. Omdat het aantal mensen dat ik individueel kan begeleiden beperkt is, is de mogelijkheid voor loopbaanbegeleiding ook gelimiteerd. Bel of mail me als je zeker wilt zijn dat ik je kan begeleiden.


Ook met plezier uit je werk thuiskomen? Wat let je nog om in actie te komen?